Hirdetés

Switchre jön a Super Smash Bros.

|

Ha valami, ez még hiányzott a konzol felhozatalából, és jó esélye van arra, hogy a Mario Kart 8 Deluxe-hoz hasonlóan Wii U-s változatánál nagyobb sikereket érjen el.

Hirdetés

Az ARMS-on kívül nem igazán van jó verekedős játék Switchre, de a Super Smash Bros. hamarosan megoldja a problémát a konzol teljes életciklusára.

Hirdetés

A Nintendo Direct végén, egy rövid teaserrel a kiadó belengette, hogy még 2018-ban megjelenik a Super Smash Bros. switches változata, és azt is láthattuk, hogy a Splatoon Inklingjei is csatlakoznak a harcosok felhozatalához. Több infónk egyelőre nincs, de nézzétek meg a teaser trailert.

Még azt sem tudni biztosra, hogy valami új változat lesz-e ez, vagy a Wii U-sat turbózzák fel. Várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)