Hirdetés

Valahogyan kiszivárgott a Super Smash Bros. Ultimate

|

A játék megjelenésére még két hetet kell várni, de vannak, akik már játszanak vele.

Hirdetés

Az év egyik utolsó játéka lesz a Super Smash. Bros. Ultimate, amit december 7-én tervez kiadni a Nintendo, karácsony előtt még épp időben.

Hirdetés

Kétségtelenül ez az év legjobban várt switches megjelenése, várható volt, hogy lesz némi szivárgás. Az Ars Technica úgy értesült, mexikói boltok kezdték el idő előtt árulni a példányokat, de a torrent oldalakon is megtalálható a játék, így a mókolt konzollal rendelkezők már most belevethetik magukat, sőt, az adatbányászok is elkezdtek a fájlokban turkálni. Aki aggódik a spoilerek miatt, az most egy darabig kerülje el a fórumokat, és a YouTube-on is óvatosan közlekedjen.

A sajtópéldányokat még sem a külföldi újságoknak, sem nekünk nem küldték ki, pedig a Nintendo általában sok időt hagy a tesztelésre.

Várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)