Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - kiszivárogtak a DLC karakterek nevei?

|

Azt már tudjuk, hogy melyik két karakter fog a legközelebb bekerülni a játékba, de a Challenger Pack 1 többi része hivatalosan még titok.

Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate jövő hónapban megkapja az ingyenes Piranha Plantet, és valamivel később Jokert a Persona 5-ből. Utóbbi karakter lesz az első szereplője a Fighter's Pass csomagnak, így saját pályával és zenékkel érkezik majd.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy maradt négy karakter, akikről hivatalosan még nem tudunk. Az adatbányászok szokás szerint munkához láttak, és ha minden igaz, már ki is derítették, hogy kik csatlakoznak majd a crossover verekedős partihoz:

- Erdrick (Dragon Quest)
- Ryu Hayabusa (Ninja Gaiden)
- Steve (Minecraft)
- Marine (DOOM)

A 5Channel egyik névtelen bányásza szerint olyan fájlok is előkerültek, melyek több skinre is utalnak. Ez azt jelentheti, hogy Erdrick a Dragon Quest 10-ből egy Anlucia skint, és a Dragon Quest 11-ből egy főszereplő skint is kapni fog.

A Ninja Gaiden karakter érkezése a sorozat 30. születésnapját fogja ünnepelni, míg Steve és Doomguy majd az idei E3-on fognak bemutatkozni. Mivel a shown egyébként is felbukkannak a Minecraft Dungeons és Doom Eternal játékok, különösen adják magukat a bejelentések.

Fontos hozzátenni mindehhez, hogy feltételezésekről, adatbányászatból származó adatokról és pletykákról van szó. Azért ne vegyétek meg a szezon bérletet, hogy Steve-et maineljétek, hacsak hivatalosan be nem jelentik őt a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)