Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - jövő héten kiderül, hogy mikor érkezik az új karakter

|

Maga Masahiro Sakurai fogja bemutatni a karakter finomságait, és a prezentáció alatt a megjelenési dátumot is elárulja.

Hirdetés

Az E3-on jelentette be a Nintendo, hogy a Dragon Quest franchise hőse is bekerül hamarosan a Super Smash Bros. Ultimate felhozatalába. Azon túl, hogy lesz nála egy pajzs és egy kard, túl sok részletet nem tudtunk meg róla, de ez a jövő héten változni fog.

Hirdetés

A Nintendo Versus Twitter oldalán keresztül érkezett a hír, miszerint maga a Super Smash Bros. Ultimate apukája, Masahiro Sakurai fogja bemutatni a karaktert egy videós prezentációban jövő héten szerdán, helyi idő szerint délután 3-kor. 

A prezentáció után az is kiderül, hogy mikor érkezik a hőst és a hozzá tartozó extrákat tartalmazó DLC csomag, így érdemes lesz szemmel tartani a műsort.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)