Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - ma érkezik meg a Dragon Quest XI hőse a játékba

|

A játék rendezője egy hosszabb videóban mutatta meg az új harcost, akire már csak egy keveset kell várni.

Hirdetés

Elég sok Nintendo-karakter közül válogathattunk már megjelenéskor is a Super Smash Bros. Ultimate-ben, de azért akadnak hiányzók, így a stúdió folyamatosan dolgozik a friss karaktereken. Nemrég pedig kiderült, mikor is kapjuk meg a legújabb érkezőt.

Hirdetés

Masahiro Sakurai, a játék rendezője egy több mint 20 perces videóban mutatta be a következő harcost, aki a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitve Edition főhőse. Herónak valójában több variációja van, így tulajdonképpen egy karakterben kapjuk meg négy Dragon Quest-játék főszereplőjét, ráadásul mindegyiknek más-más szinkronszínész kölcsönzi a hangját.

Az új hős a ma élesedő, 4.0.0-s frissítéssel érkezik meg a játékba, de több apróság, például egy új pálya is jön vele együtt, szóval ha kíváncsiak vagytok az összes újdonságra, lessétek meg a teljes listát itt.

Szerintetek hasznos karakter lesz Hero a Super Smash Bros. Ultimate-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)