Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - Piranha Plant is csatlakozott az új frissítéssel

|

A morcos kedvű cserepes növényen túl is jött pár újdonság a játékba.

Hirdetés

Megérkezett a Super Smash Bros. Ultimate 2.0-s frissítése, aminek legnagyobb dobása Piranha Plant megjelenése lett. Mario legharapósabb ellenfele most már a lebegő arénákban is szembenézhet a vízvezeték szerelővel.

Hirdetés

Az új karakter mellett néhány extra apróság is bekerült. A játékosok már akár négyfős társaságban is nekiülhetnek a Spirit Board játékmódnak, illetve a Smash boltjában végre beszerezhetik azokat a szellemeket is, melyeket eddig csak komoly befektetés árán lehetett megnyitni (Partner Pikachu, Partner Eevee, Dice Block, River Survival, és Golden Dash Mushroom).

Fontos megjegyezni, hogy bár Piranha Plant technikailag egy DLC karakter, mindenki ingyenesen megkaphatja, amennyiben január 31-ig hozzáköti a Super Smash Bros. Ultimate példányát a Nintendo accountjához (ezzel csak azoknak kell bajlódniuk, akik fizikai formában vették meg a játékot). Ne csússzatok le az akcióról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)