Hirdetés

Hat új DLC karakter érkezik a Super Smash Bros. Ultimate felhozatalába

|

Ha a kedvenc hősötök még nincs a harcosok között, akkor nincs veszve a remény, hogy a jövőben debütál majd.

Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate kedvelői nem panaszkodhatnak arra, hogy a fejlesztők elhanyagolják őket. Szinte minden Nintendo Direct alkalmával újabb hősök eljövetelét jelenti be a stúdió, ezúttal pedig féltucat harcos bekerülésével örvendették meg a rajongókat, akiket a Fighter Passt megvásárlók az év folyamán kapnak majd meg. 

Hirdetés

Masahiro Sakurai, a játék vezető dizájnere azt egyelőre nem kötötte az orrunkra, hogy melyik hat karakter csatlakozik a jelenleg is népes felhozatalhoz, de elmondása szerint gondosan választották ki őket. Nem ez az első ilyen alkalom, ugyanis a fejlesztők egy korábbi Fighter Pass keretében már elhoztak pár remek karaktert a verekedős játékba. 

Akik vakon bíznak a fejlesztőkben, már január 28-án előrendelhetik a DLC karaktereket, ezek az ígéretek szerint még 2021 előtt mind bekerülnek a játékba. Ezzel együtt azt is bejelentették, hogy a Fire Emblem: Three Houses egyik szereplője, Blight is színesíti a repertoárt és egy skin formájában még Cupheaddel is összefuthatunk. 

Ti kit látnátok szívesen a Super Smash Bros. Ultimate felhozatalában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)