Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - kiderült, milyen pályát hoz magával Joker?

|

A Smash Bros. DLC-k mindegyike egy harcost, egy arénát és egy zenei csomagot ad hozzá a játékhoz. Azt már tudjuk, hogy ki lesz a következő kihívó, de az még kérdéses, hogy hol verekedhetünk vele .

Hirdetés

Egyelőre még nem tudni hivatalosan, hogy a Persona 5 Jokere melyik pályával bővíti a játék most és hatalmas kínálatát. Bőven van miből válogatni: a 100 órás Pesrona 5 kaland alatt nem csak Shibuyában, de rengeteg kastélyban és más helyszínen járhattunk.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy végül a Super Smash Bros. Ultimate fejlesztői azt a dungeont választották ki, amiben a legtöbbször fordultunk meg. Egy Dr. HyperCake nevű adatbányász ugyanis talált egy beszédes "Jack_Menentoes_" sort a kódban (a kód Jackként hivatkozik Jokerre).

A Menentoes kifejezés kísértetien hasonlít Mementosra, a játék véletlenszerűen generálódó, állandó dungeonjére, ami a közömbös embertömegek vágyainak gyűjtőhelye, és fizikailag egy metróalagút a bejárata.

A Persona 5 rajongókban rengeteg kellemes (és kevésbé kellemes) emléket fog visszahozni az aréna, már ha tényleg ez lesz a DLC pálya. Mivel azonban nem hivatalos infóról van szó, érdemes kellő óvatossággal kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)