Hirdetés

GameCube kontrollerrel jön a Super Smash Bros. Ultimate limitált kiadása

|

Aki úgy érzi, csak egy GameCube kontrollerrel tud jó lenni a következő Smash játékban, annak ez a csomag tökéletes lesz.

Hirdetés

Nem vagyok profi smashes, sőt, igazából pár percet játszottam a Wii U-s résszel és az E3-on az Ultimate-tel, de azt tudom, hogy ha egyszer komolyabban belemélyülök, muszáj leszek akasztani egy GameCube kontrollert.

Hirdetés

A játék persze tökéletesen működik majd a Joy-Conokkal, de a profik a klasszikus gamepadra esküsznek. Ezt nem csak a PDP, hanem maga a Nintendo is igyekszik meglovagolni, így decemberben, a játékkal egy napon jön a Limited Edition, melyben megtalálható lesz egy Super Smash Bros. kiadású GameCube kontroller, valamint egy átalakító. Az irányító több más játékkal is működik természetesen.

Tegnap egy csomó mindent megtudtunk új karakterekről és pályákról, olvassátok el cikkünket itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)