Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - a héten sok minden kiderül

|

Egy Nintendo Direct keretében fog elárulni ezt-azt a játék rendezője.

Hirdetés

Decemberben újabb régóta futó, népszerű Nintendo-franchise debütál Switchen. A Super Smash Bros. Ultimate az év egyik legjobban várt nintendós játéka, ami az új Pokémon játékokkal együtt garantálja, hogy boldog legyen a karácsony a cégnek és a gamereknek egyaránt.

Hirdetés

Tudjuk, hogy nagyon tartalmas lesz, az összes eddigi karakter, visszatér és újak is csatlakoznak hozzájuk, például a Metroid Ridley-je, a Splatoon Inklingjei és a Breath of the Wild-os Link. Ezen kívül is van még mesélni a játékról, ezért az augusztus 8-án, szerdán délután négykor kezdőd Nintendo Direct során Masahiro Sakurai maga mondja el, amit tudni érdemes. Nézzetek vissza, alább találjátok a streamet magát.

Egyébként a hétvégén lezajlott EVO 2018-on is ott volt a játék, nézzétek meg, hogy játszanak vele a profik:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)