Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - egy Switch-reklám megerősítette a pályaszerkesztő érkezését?

|

Eddig csak sejtettük, hogy érkezik ez a hasznos funkció, de most gyakorlatilag hivatalossá vált.

Hirdetés

A Super Smash Bros. sorozat néhány korábbi részében már elérhető volt a Stage Builder névre hallgató apróság, amivel saját arénákat dobhattak össze maguknak a játékosok. A jelek szerint a széria legújabb részébe is be fog majd kerülni ez a funkció hamarosan.

Hirdetés

Régebben adatbányászok már találtak olyan apró jeleket, amik arra utaltak, hogy a Super Smash Bros. Ultimate-ben is elérhető lesz a Stage Builder, de hivatalos bejelentést ezidáig nem kaptunk. 

A cég közzétett egy vadonatúj Nintendo Switch-reklámot, aminek már az elején láthatjuk a Super Smash Bros. Ultimate-et, és ugyan egy kicsit homályosan, de észrevehető egy Stage Builder nevű menüpont is a képernyőn.

Várjuk a bejelentést lelkesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)