Hirdetés

Így lehet PC-n játszani a Super Smash Bros. Ultimate-tel

|

A verekedős játék hivatalosan még mindig Switch-exkluzív, de némi trükközéssel egy másik platformra is átpakolhatjuk.

Hirdetés

A 2018-as Super Smash Bros. Ultimate-ben megint egymásnak estek a jól ismert videojátékos arcok, ám a kaland kizárólag Nintendo Switch-re érhető el, és ez valószínűleg így is fog maradni. Persze ez nem feltétlenül akadály az elszánt rajongók előtt.

Hirdetés

A Yuzu nevű emulátor segítségével már PC-n is lehet futtatni a Nintendo verekedős játékát, de értelemszerűen közel sem olyan az élmény, mintha a hibrid konzolon játszanánk vele. A megfelelő hardverekkel egész jó teljesítményt érhetünk el, azonban ha sok harcos tartózkodik a pályán, azt azért már eléggé megérezheti a gépünk. Az emulátor szépen rendereli a játék régebbi verzióit, viszont az újabb változatok esetén előfordulhatnak grafikai hibák és ilyen-olyan glitchek.

Persze az már önmagában elég nagy szó, hogy sikerült tűrhető módon futtatni egy Switch-exkluzívot PC-n. BSoD Gaming videójában meg is nézhetitek, miképp birkózik meg az emulátor a játékkal.

Ha esetleg ti is kísérletezgetnétek egy kicsit a Yuzuval, akkor innen letölthetitek azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)