Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - cuki kis extrát kapnak a Pokémon: Let's Go! játékosok

|

Nem kell aggódni, a Pokémon játékokért járó bónuszt a többiek is megszerezhetik majd.

Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate megjelenése már csak napokra van, de a fejlesztők még mindig tartogatnak meglepetéseket a hátralévő időre. Az egyik apró kis extra feature leginkább a Pokémon-rajongóknak szól.

Hirdetés

Ha rendelkezel a Pokémon: Let's Go! Pikachu vagy Pokémon: Let's Go! Eevee játékok valamelyikével, akkor vagy egy Pikachu vagy egy Eevee támogató lélek fog segíteni a meccseidben. Az elektromos egér a harcosod támadó erejét, és sebességét növeli, míg Eevee az általános statisztikákat fogja megdobni. Mindkettőt fel lehet majd oldani a játékon belül is, tehát az is megszerezheti majd őket, aki nem szeretne még egy 60 eurós címet a bevásárlókosarába tenni.

A Super Smash Bros. Ultimate megjelenése 2018. december 7-én várható. Ti meg fogjátok venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)