Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - íme az utolsó harcosok, DLC-t és új módot kap

|

Tegnap mindent elárult a decemberben érkező, verekedős játékról a Nintendo.

Hirdetés

Novemberben még a Pokémon Let's Go játékok fogják vásárlásra ösztönözni a Switch-tulajokat, de december 7-én megérkezik a Super Smash Bros. Ultimate, ami az egész ünnepi szezont elintézi a Nintendónak.

Hirdetés

Tegnap egy hosszú és tartalmas Nintendo Direct során leleplezték az utolsó, eddig még nem ismert harcosokat is: a 74-fős felhozatalhoz a Street Fighterből ismert Ken és az Incineroar pokémon csatlakoztak. Aki ennél is többet akar, befizethet a DLC-kre, melyek egyenként harcosokat, pályákat és zenéket tartalmaznak, de a Fighters Pass vásárlói öt ilyen szett mellett egy a Xenoblade Chronicles 2-es Rex ruháján alapuló öltözéket is megszerezhetnek. Aki január 31-éig megvásárolja a játékot, februárban megkapja a Piranha Plantet irányítható karakterként.

Új mechanika, hogy szellemek segíthetik a játékosok fő harcosait, növelhetik erejüket vagy sebességüket. A szellemeket Spirit Battle-ök során lehet megszerezni, és minél többször viszünk egyet csatába, annál magasabb szintet ér el. 

Leleplezték az Adventure Mode-ot is, mely a World of Light nevet kapta. Ennek előzetesét alább láthatjátok.

Az online matchmakinget átalakítják, három szempont szerint sorsol a játék ellenfeleket: az általunk preferált szabályok, a földrajzi elhelyezkedés, illetve a ranglistán megszerzett hely. Emellett egy konzolról egyszerre ketten is harcba indulhatnak, hogy ugyanilyen felállásban játszó ellenfelek ellen mérkőzzenek meg. Keresés közben lehet majd bizonyos módokat játszani, hogy hasznosan teljen az idő.

A Nintendo Switch Online appot beszélgetésre használhatjuk, de emellett lesz egy Smash World nevű szolgáltatás is, melyen keresztül megoszthatunk videókat más játékosokkal. További funkciókat is ígérnek, ezeket egyelőre nem leplezték le.

Természetesen rengeteg Amiibo fog megjelenni: december 7-étől Inkling, Ridley és Wolf, február 15-étől King K. Rool, Ice Climbers és Piranha Plant, valamivel később pedig Isabelle, Pichu, Ken, fiatal Link és Daisy figurákat vásárolhatunk majd.

A teljes Directet itt nézhetitek vissza, a leírásban ott vannak az időpontok a különböző bejelentésekhez:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)