Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - Waluigi lehet az utolsó DLC katarakter

|

Pletykák és szivárogtatások mutatnak a sokak által várt karakterre.

Hirdetés

A Super Smash Bros. Ultimate első trailerei óta várják a rajongók, hogy Waluigi felbukkanjon a játékban, így minden vele kapcsolatos "szivárgást" nagyon óvatosan kezelünk. Legtöbbször vicces kedvű Photoshop-mesterek szívatják a közösséget, de most úgy tűnik, hogy másról van szó. 

Hirdetés

Ezúttal bizony tényleg lehet valami a dologban. A lenti képen az látható, ahogy egy Discord felhasználó megjósolta a Dragon Quest hősét és Banjo-Kazooie-t az E3 előtt mint DLC karaktereket, a képzeletbeli utolsó két szabad helyre pedig Frisket (Undertale) és Waluigit tette.

Könnyen lehet, hogy megint csak HTML és Photoshop ügyeskedés van a szivárogtatás mögött, de nem lenne meglepő, ha a Nintendo tényleg kihasználná a mémek által keltett felhajtást Waluigi körül.

Szerintetek tényleg ő lesz a Super Smash Bros. Ultimate utolsó DLC-karaktere? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)