Hirdetés

Super Street Fighter Fit - kihasználja majd a mozgásérzékelő kontollereket?

|

Nem, ez nem új játékbejelentés, a "játék" csak "szóba került".

Hirdetés

Yoshinori Ono, a Super Street Fighter IV producere beszélt a játéksorozatról a Videogamernek.

Az interjúból kiderült, hogy míg maguk a Super Street Fighterek nem fognak mozgásérzékelős kontrollert használni, a producer nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy esetleges "mellékhajtások", azaz spinoffok használhatnak még ilyesmit is.

"Engem nagyon érdekel a mozgásérzékelés, főleg azóta, hogy megjelent a Wii. Azonban azt hiszem, hogy ezek a megoldások beleillenének a Super Street Fighter sorozatba. Kétségtelenül kiszélesítené a játékok lehetséges játékosainak körét az egyszerűbb kontroll miatt, azonban nem férne bele egy ennyire gondosan balanszolt játékba, mint a Super Street Fighter sorozat" - mondta Ono.

"Azonban fennáll a lehetősége annak, hogy készülhessen egy Street Fighter Fit, vagy egy Street Fighter Exercise, amely sokkal jobban illene a mozgásérzékelős kontrollerekhez - ez persze másról is szólna, mint az eredeti játékok. Amit csinálni szeretnénk egy alacsony belépési szint a verekedős harci játékok közé azoknak, akik sosem játszottak ilyesmivel. A verekedős játékok jó eszközök, jó móka lehet akár egy családon belüli kihíváshoz vagy játékhoz. Ezen nagyon elgondolkodunk majd az elkövetkező hónapokban."

A Super Street Fighter 4 egyébként a hónap végén jelenik meg - április 27-én az USÁban és 30-án Európában.

Ti mit szólnátok egy Street Fighter Fithez? Hogy képzelnétek el?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)