Hirdetés

Super Wolfenstein HD - nácik elleni háború még nem volt ilyen vicces

|

A novemberi game jam ismét bebizonyította, hogy rövid idő alatt is lehet elképesztően szórakoztató játékot csinálni, még akkor is, ha az igényel egy bizonyos szintű őrültséget.

Hirdetés

November 21-23 közt került megrendezésre az Indies vs Pewdiepie névre keresztelt 72 órás game jam, ahol a fejlesztőknek 3 nap alatt kellett összehozniuk valamit, amit nem csak játszani, hanem nézni is kifejezetten szórakoztató. 

A verseny egyik legzseniálisabb darabja a klasszikus Wolfenstein 3D újragondolt változata, amely felújított grafikai megoldásokat, realisztikus fizikát és izgalmas, egyedi játékmechanikát kínál. Nyilvánvalóan nem egy AAA-kategóriás címről beszélünk, de a Super Wolfenstein HD olyan megoldásokat tartalmaz, hogy az valami elképesztő.

A katonák mozgása nagyjából a QWOP-hoz hasonlítható, de ne hagyjuk, hogy az első földre kerülésük megtévesszen minket: kifejezetten szívós náci tisztekkel van itt dolgunk, akik nem adják magukat könnyen. A csapat egy Minecraftos csavart is vitt a történetbe, amelyben az eredeti játékhoz hasonlóan kutyákkal is meg kell küzdenünk. A játékot innen tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)