Hirdetés

Ingyenes a Superhot, az utóbbi évek egyik legkreatívabb FPS-e

|

A játékban csak akkor telik az idő, ha mozgunk, és ezt kihasználva kell életben maradnunk, miközben elintézünk mindenkit.

Hirdetés

Három napja tart az Epic Games Store nagy leárazása, valamint legújabb promóciója, melynek keretében naponta ad egy játékot ingyen. Az Into the Breach és a Towerfall Ascension egyaránt magas pontszámoknak és nagy rajongótábornak örülhetnek, de ezekért már fizetni kell, ha az elmúlt két napban nem szereztétek be őket. 

Hirdetés

A következő közel 24 órában a SUPERHOT lehet a tiétek, ami tényleg fantasztikus. Lényegében egy FPS, de az teszi különlegessé, hogy az idő olyan sebességgel telik, ahogy mi mozgunk, így akár az akció hevében is újratervezhetjük stratégiánkat, kitérhetünk a lövedékek elől. Ha úgy hozza a helyzet, eldobhatjuk a fegyvereket, dobálhatunk tárgyakat, ami épp eszünkbe jut. Ahhoz, hogy megszerezzétek, ide látogassatok el, vagy nyissátok meg az Epic Games Store kliensét.

Holnap újabb játék jön, szólni fogunk erről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)