Hirdetés

Bemutatkozott a Superhot új kiegészítője

|

Mind Control Delete címmel jön a zseniális slo-mo shooter, a Superhot következő nagy tartalmi bővítése, amelyet sokan ingyen szerezhetnek meg.

Hirdetés

Ha a Superhot Team semmi mást nem csinálna ezentúl, csakis a Superhot bővítésével foglalkozna, akkor is bőven elégedettek lennének a játékosok. Az időmanipulációs FPS kapott már tartalmi frissítést, készül belőle kártyajáték, speedrunokat is tartanak belőle, valamint VR-ban is játszható. Merre tovább? 

Hirdetés

Mint kiderült, egy önálló kiegészítő felé. A stúdió bejelentette, hogy készül a Superhot: Mind Control Delete, amely rogue-like elemekkel és táposabb ellenfelekkel bővíti majd a játékmenetet. Ez nem csak új kihívásokat jelent, de ezek teljesítésével többek között durva képességeket és játszható karaktereket is feloldhatunk, miközben a mély és hosszú új sztori tovább bővíti a játék univerzumát. A bejelentést kísérő trailer ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk: 

Megjelenési dátumot ugyan még nem kaptunk hozzá, viszont a sztori és több funkció nélküli, bugokat is tartalmazható Early Access verzió december 7-én indul. A Mind Control Delete teljes megjelenésekor ingyenes lesz azoknak, akik már beszerezték vagy addig beszerzik az alapjátékot, viszont aki nem tud addig várni, az fizethet is a korai hozzáférésért, körülbelül 6000 forintot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)