Hirdetés

Superhot - a fejlesztők szerint még Nintendo Switchre is megjelenhet

|

Az utóbbi évek egyik leginnovatívabb FPS-e várhatóan a Nintendo hibridjén is tiszteletét teszi a közeljövőben.

Hirdetés

A Superhot eredetileg PC-re és Xbox One-ra készült, de a tavaly nyáron megjelent PS4 VR verziót is jól fogadták a rajongók. A fejlesztők pedig egyre inkább hajlanak a Nintendo Switch kiadás felé is.

Hirdetés

A Team Superhot igazgatója, Piotr Iwanicki a lengyelországi Digital Dragons rendezvényen adott egy interjút, amelyben a Switch porttal kapcsolatban is beszélt. Megerősítette a tavaly nyári Reddit kérdezz-felelekben adott válaszukat, miszerint gondolkodnak a Switchre fejlesztésben - sőt, ezúttal már konkrét terveik vannak, nem csak ötletként merült fel a  Superhot Switch kiadása.

Elmondta, hogy nagyon kedveli a Switch-et, mint friss és innovatív platformot, és szeretnének is rá fejleszteni, viszont egyelőre a tervezési fázisban vannak, így semmi egyéb konkrét infóról vagy megjelenési dátumról sajnos nem tud nyilatkozni egyelőre. Kíváncsian várjuk, mire jutnak a srácok.

Ti kipróbálnátok a switches Superhotot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)