Hirdetés

Minden DC szuperhős szerepelni fog a Lego Batman 2-ben?

|

Egy frissen megjelent plakát szerint nem lehetetlen, hogy több új DC Comics hőst is üdvözölhetünk a LEGO Batman folytatásában.

Hirdetés

A Traveller's Tales nem szeretné, ha megfeledkeznénk LEGO játéksorozatainak bármelyik részéről is, így nem meglepő, hogy a LEGO Batman is kap majd folytatást.

Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter, Pirates of the Carribean és Batman. Olyan legendás filmsorozatok, melyek megkapták a maguk legósított játékváltozatait legalább egy alkalommal. Ezek a játékok főleg a fiatalabbakat célozzák meg, de a barátnőket is a konzolok elé lehet velük csábítani. A Bricktuts által készített fotón látható poszter a LEGO Batman 2-höz kapcsolódik, és állításuk szerint nem csak Batmannel, de mindegyik DC Comics karakterrel találkozunk majd, köztük Supermannel, Green Lanternnel és Wonder Womannel. A megjelenés 2012-re esedékes, és a létező összes platformon elérhető lesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)