Hirdetés

A Warner Bros. már két Superman játékot is elkaszált?

|

Az elmúlt években állítólag két projekt is a kukában landolt.

Hirdetés

Egyre türelmetlenebb az internet népe a Rocksteady titokzatos projektével kapcsolatban, így nem meglepő, hogy minden szóbeszédre ugranak, ami a Warner Bros.-hoz köthető és köze van a szuperhősökhöz. Mivel korábban már több pletyka is érkezett arról, hogy a stúdió egy Superman-videojátékon dolgozhat, ezért a legújabb fülest azonnal felkapta a világháló. 

Hirdetés

Az aktuális pletyka a Geeks Worldwide egyik szerkesztőjétől, James Sigfieldtől származik, aki Twitteren osztott meg számos koncepciós rajzot, és elárult pár érdekes információt arról, a WB Games és Superman kapcsolatáról. Az első tervezett játék egy nyitott világú cím lett volna, hasonló a Marvel's Spider-Manhez, amellyel kapcsolatban a kiadó számos rendezőt és producert megkeresett hat éve, de prototípusnál tovább nem jutott az ötlet. 

A második állítólag a Superman: Unbound címet kapta volna és egy Kandor nevű városban játszódott, ám nem nyitott világgal képzelték el. Az Acélember ebben olyan gonoszokkal küzdött volna meg, mint Brainiac és Doomsday. Csakhogy a projekt áldozatául esett a Warner Bros. azon utasításának, hogy minden DC Comics adaptációnak a Batman: Arkham-játékok motorját kell haszálnia, a fejlesztők pedig képtelenek voltak megoldani vele, hogy Superman repüljön (egyébként a motorváltás miatt vérzett el egy Suicide Squad játék is). 

Ti szeretnétek, ha készülne végre egy Superman játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)