Hirdetés

Ebben a játékban szabadon kombinálhatunk műfajokat, így alkotva új játékokat

|

A lehetőségek száma elvileg nagyon magas, bármit keverhetünk bármivel.

Hirdetés

2020 azon játékok éve lesz, amikben mi tervezhetünk játékokat. Februárban jelenik meg a Sony-féle Dreams, melynek korai hozzáféréses szakaszában is elképesztő alkotások születtek, májusban pedig érkezik Nintendo Swichre a Supermash (PC-re már most elérhető), amivel kisebb volumenű címeket pakolhatunk össze.

Hirdetés

Eleinte az a feladatunk, hogy kiválasztunk két zsánert a hatból, és azok jellegzetes elemeiből összeáll egy új játék. Lehet lopakodós platformer, JRPG-be oltott shoot 'Em up, Metroidvania, vagy bármi, amit megálmodunk. A legenerált játékokat aztán megoszthatjuk másokkal is. A SuperMash egyben tisztelegni akar a régmúlt nagyjai előtt, ami elég nyilvánvalóan látszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)