Hirdetés

Supreme Commander 2 - Chris Taylor a folytatásokról

|

Habár a cím akár azt is sugallhatná, egyelőre nem jelentettek be folytatást az epikus méretű stratégiai játékhoz.

Hirdetés

Chris Taylor (Total Annihilation, Dungeon Siege, Supreme Commander) egy interjú keretében kifejtette, mennyire utál hosszú éveket várni egy-egy folytatás elkészültére. Imádja a Bioshock-ot is, de nem akar négy évet várni egy második epizódra. Sokkal közelebb áll hozzá a Valve módszere.

Mi lenne, ha belekezdenének a SupCom folytatásába? Kidobnák a most létező frakciókat, s kezdenének mindent előlről? Úgy tűnik, Chris nem szeretne tovább járni ezen az úton.
Ismét megemlíti, mennyire új és eredeti lesz a titkos projekt, melyben kitolják a határokat.
Az sem megkerülendő, hogy nem ért egyet a játékok nehézségével, hiszen egy könyv elolvasásakor, vagy egy film megnézésekor nem ütközünk nehezen leküzdhető akadályokba. (A SupCom pont ennek a meghatározásnak az ellenkezője)
A teljes szöveget itt olvashatjátok el.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)