Hirdetés

Supreme Commander 2 egységek - Kraken és Bomb Bouncer

|

Két különleges Supreme Commander 2 egységgel ismerkedünk meg trailer formájában.

Hirdetés

Ha győzni akarunk a harcmezőn, nem árt tisztában lenni egységeink képességével. Ebben lesz most segítségünkre két, egységeket bemutató Supreme Commander 2 trailer.

ElsÅ‘nek mindjárt itt úszik a Kraken, aki nevét a legendás víziszörnyrÅ‘l kapta, nem minden ok nélkül. A tintahalformára alakított Kraken minden egyes csápja halálos fegyver, amikkel egyidejűleg több ellenséget is képes célba venni. Életformájának köszönhetÅ‘en elsÅ‘sorban vízben használatos, de fegyvereivel bevethetÅ‘ még légi illetve földi célpontok ellen is.

Mai második Supreme Commander 2 egységünk a Bomb Bouncer. Neki is több „végtagja" van a megszokottnál, de nem ezért szeretjük. Hanem mert pajzsot képes maga és a körülötte tartózkodók fÅ‘lé vonni, ami nem csak megakadályozza az ellenség lövedékeinek a célbajutását, de vissza is veri azokat a feladónak. Csendes videózásra készüljön mindenki, mert videóink hangja jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. Nagy erÅ‘kkel megkezdtük a keresését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)