Hirdetés

Supreme Commander 2 infók

|

A brit PC Gamer következő számából szivárgott ki néhány információ a leleplezés előtt álló Supreme Commander 2 kapcsán.

Hirdetés

Képekkel sajnos még nem, de néhány érdekes információmorzsával már szolgálhatunk Chris Taylor újabb projektjét (Supreme Commander 2) illetően.



A tavaly novemberi hivatalos bejelentést követően viszonylagos csend honolt a Supreme Commander 2 körül, de hamarosan megtörik a jég, amit információk régóta várt áradata követ. A lap információi szerint a Squer Enix kiadásában megjelenőt epikus sci-fi RTS egységei a veterán rendszernek köszönhetően akár az aktuális pálya elejétől a végéig velünk lehetnek. "Ha elkezdek egy játékot és az első 60 másodpercben legyártok egy tankot, akkor szeretném, hogy az a páncélos akár fél-másfél óra múlva eldönthesse a csatát." - mondta Chris Taylor.



A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Demigod mintájára a Supreme Commander 2 egységei annál erősebbek lesznek, minél tovább maradnak életben, minél több tapasztalatot gyűjtenek. Egy extra képességekkel rendelkező veterán egység játszi könnyedséggel morzsolná fel zöldfülű kollégáját.
A legnagyobb változást talán a gazdasági menedzsment rész teljes kivágása jelenti, a Supreme Commander 2 teljes egészében a totális háborúról fog szólni.
A sokat kritizált történetvezetésen (eddig Chris Taylor egyik játékához sem sikerült világbajnok sztorit írni) a Square Enix  hivatott javítani. A tapasztalt japánok segítenek majd kialakítani a Supreme Commander 2 egyéni arculatát, s elődjénél jóval izgalmasabb cselekményét.
Várható megjelenés valamikor 2010-ben, egyelőre csak PC-re.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)