Hirdetés

Supreme Commander 2 - Tölthető a Steam demo

|

Egyelőre csak és kizárólag Steamen keresztül lehet hozzáférni a SupCom 2 próbaverziójához.

Hirdetés

Bár a fenti mondatból nem következne törvényszerűen, a helyzet mégis az, hogy oly sok PC-s játékhoz hasonlóan a Supreme Commander 2 is a Valve-féle Steamworks támogatását igénybe véve szeretné felvenni a küzdelmet a kalózkodással.



Hogy a Steam-account kötelező megléte, az automatikus javítások sorozata, stb. mennyire szegi majd a szakállas, tetovált, félszemű, féllábú, szüntelenül rumot vedelő és papagájával veszekedő, a mások munkájáért fizetni nem óhajtó játékosok kedvét, nem tudni.
De most nem is ez az érdekes, sokkal inkább az számít, hogy megjelent és tölthető a Supreme Commander 2 demója. A próbaverzió révén a két oktatópályát legyűrve az UEF frakció hadjáratának két küldetésébe nyerünk betekintést. Előtte persze fakultatív házi feladatként ajánlott elolvasni a februári GameStar oldalain fellelhető utolsó előzetest a nagy, minden részletre kiterjedő teszt előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)