Hirdetés

Supreme Commander kiegészítő érkezik

|

A Supreme Commander elég jó fogadtatást kapott a játékosok részéről, így várható volt, hogy a THQ valamilyen formában ellát minket egy folytatással.

Hirdetés

A THQ nem is várt sokat a bejelentéssel, az egyik online lapnak elárulta, hogy már készül az új kiegészítő, ami önállóan futó expansion lesz. A programra egészen októberig kell majd várni. A Supreme Commander: Forged Alliance névre keresztelt csomag nem igényli majd az alap játékot, ám ennek ellenére igen gazdag tartalommal szerelik majd fel. A történet folytatásában új singleplayer kampányt kapunk, ami mellett 100 új egység irányítását is megkapjuk. Az új pályák és kihívások mellett egy új frakció is megjelenik a játékban, ám azt még nem tudni, hogy pontosan milyen tulajdonságokkal rendelkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)