Hirdetés

Supreme Supergamer - Linux játékosoknak

|

Sokan és sokszor lesajnálják a Linuxot, hogy "az játékra nem jó". Pedig nem is rossz...

Hirdetés

A Vector Linux alapokon nyugvó Supreme Supergamer disztribúció szándékoltan játékosoknak szól. 

A vadiúj, kimondottan játékosoknak szánt disztribúción javarészt olyan játékok találhatóak, amelyeket Windows alól is ismer az ember, azonban ezek totálisan legális és ingyenes változatok. És ne tagadjuk: vannak köztük ismert nevek is.

Lássuk csak:

Ismert 3D-s játékok: Americas Army, Doom 3, Enemy Territory, Nexuiz, Postal 2, Quake 4, Soldier of Fortune, Unreal Tournament 2004, True Combat, Torcs, DropTeam, Sauerbraten(Cube 2)

Repo játékok: BZFlag, Chromium, GL-117, Glaxium, NeverBall, NeverPutt, PPRacer

A Supreme Supergamer 2.6.18.5 kernelt és xorg 6.9-et használ. 

Aki le szeretné tölteni, az ne feledje, hogy csak DL, azaz Dual Layeres DVD-re tudja majd kiírni. Íme a torrent file, amellyel a Supreme Supergamer disztribúció ingyenesen és legálisan letölthető. 

További info a Supergamer honlapján

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)