Hirdetés

Surf World Series bejelentés - vigyázz, kész, szörf!

|

Hiánypótló játékot fejleszt a Climax Studios: a Surf World Series játékmenetében a legfőbb feladatunk, hogy a lehető legnagyobb hullámot lovagoljuk meg a lehető legügyesebben.

Hirdetés

Míg a Ubisoft a Steeppel a hegyekbe küld minket extrémsportolni, addig egy angliai székhelyű, független fejlesztőcsapat, a Climax Studios (Silent Hill: Shattered Memories, Dead Nation PS4, Assassin's Creed: Chronicles játékok) a nyári laza hangulatra és a hullámlovaglásra fókuszál legújabb játékával. 

A Surf World Series-ben a játékosok arcade stílusban pattanhatnak deszkára és vághatnak neki a tengernek, hogy aztán különböző kunsztokat végrehajtva termeljék az adrenalint. A játékmenet során öt különböző helyszín (például Hawaii napsütötte tengerpartján és Portugália zord partszakaszán), 45 fokozatosan nehezedő kihívással kecsegtető kampány és akár 15 játékost is támogató, három játékmóddal felvértezett multiplayer várja a virtuális szörfösöket, ráadásul karakterünket több ezer módon szabhatjuk testre. 

A Surf World Series megjelenése valamikor 2017-ben várható a főbb platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)