Hirdetés

Akarsz virtuálisan szörfözni? Most lehet!

|

A fejlesztők végre bemutatják, hogy milyen a videojátékos hullámlovaglás, de első látásra a Surf World Series inkább tűnik trükkszimulátornak, mintsem szörfnek.

Hirdetés

A Climax Studios (Silent Hill: Shattered Memories, Dead Nation PS4) nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy elkészíti a legminőségibb szörfjátékot a Surf World Series képében, amelyet még 2016 végén jelentett be. 

A Surf World Series játékmenetében a játékosok arcade stílusban pattanhatnak deszkára és lovagolhatják meg a hullámokat különböző helyszíneken, változatos kunsztokat bemutatva, amiket természetesen a rendszer ponttal értékel. Ügyességünk mértékét próbára tehetjük a 45 kihívást kínáló egyjátékos kampányban és az akár 15 szörföst is támogató online bajnokságok során is.

A legelső gameplay videó elején a stúdió vezető producere, Jamie Fisher mesél nagyon röviden a testreszabási lehetőségekről, de utána jön a lényeg, hiszen végre láthatjuk, hogy milyen a virtuális szörfözés a gyakorlatban. 

A Surf World Series megjelenés 2017-ben várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Érdekel itt valakit majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)