Hirdetés

Surgeon Simulator CPR - ilyen lesz egy buszon műteni

|

A Switchben az a legjobb, hogy bárhová elvihetjük. Most egy videó mutatja meg, milyen lesz út közben életet menteni, és milyen, ha egy segítővel együtt belezzük ki a pácienst.

Hirdetés

Kevés olyan platform van, amire nem jelent meg a Surgeon Simulator, de a Bossa mindent megtesz, hogy változzon a helyzet.

Hirdetés

Valamikor ősszel jelenik meg a játék switches változata, ami természetesen játszható lesz tévére kötve és otthonunktól távol is. Használhatjuk a Joy-Conokat leválasztva, mozgásérzékeléssel, illetve megkérhetünk valakit, hogy legyen kedves besegíteni, amitől az egész még jobb mókává válik. Az élményt többé-kevésbé hűen átadja az alábbi videó, de még nem élünk olyan világban, ahol csak úgy ki lehet húzni konzolok képernyőjéből mindenféle belső szerveket. 

Ahogy megtudjuk, mely napon jön, szólunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)