Hirdetés

Surgeon Simulator: Experience Reality - a virtuális valóságban is műthetünk

|

Újra magunkra ölthetjük a műtősruhát, a Surgeon Simulator: Experience Reality ugyanis látszólag egy teljesen új játékot varázsol a korábban már látott vicces szimulátorból. VR forradalom a műtőben is.

Hirdetés

A Bossa Studios idén bejelentett egy komolyabb projektet is, viszont egyelőre a legtöbben a két bohókásabb játékukról ismerik a csapatot. Az I am Bread készítői visszatérnek a népszerűségüket megalapozó Surgeon SImulatorhoz, aminek egy új kiadásával készülnek a különböző VR-platformokra.

A Surgeon Simulator: Experience Reality (aminek a rövidítése ugye ER, ami angolul a kórházak sürgősségi osztályát is jelölni szokta) nem csupán annyit ad a már látott formulához, hogy a sötét humorban bővelkedő műtétek közben szabadon nézelődhetünk. A Bossa Studios nagyon úgy tűnik, hogy a különböző VR-kontrollereket is támogatni szeretné, így az irányítás is teljesen átalakul, és az egér vagy a kontroller nem túl precíz mozdulatait felválthatják a saját kezeink. Mivel az eredeti Surgeon Simulator lényegi eleme volt a szándékosan nehéz irányítás, az ER kiadásban új kihívások elé állítanak majd ehelyett, például a súlytalanság állapotában lebegő műtéti eszközöket kell majd levadásznunk az elhíresült űrlényes operáció közben.

Nektek hogy tetszik az új kiadás ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)