Hirdetés

Surgery Simulator - hamarosan mindenki műthet odahaza

|

Annyi orvosos sorozat van a TV-ben, műtős játék meg sehol... Eddig....

Hirdetés

Persze voltak már erre próbálkozások régen - emlékszem a torokfájós betegnek megpróbáltam kivenni a vakbelét. Boldog békeidők..

Most az Excalibur Publishing védőszárnyai alatt érkezik a Surgery Simulator, amelyben a klasszikus eszközök (szike, kampó, tű, cérna stb...) mellett a legmodernebb gépek segítenek abban, hogy esetleg jól sikerüljön egy adott műtét. Természetesen, ahogy a valóságban, itt is a biztos tudás és kéz az, ami a legfontosabb. A következő műtéteket lehet a játékban végrehajtani

- Hályog
- Visszértágulatok (varicosis)
- Epehólyag-eltávolítás (laparoscopic epehólyag-eltávolítás)
- Sérv (herniotomy)
- Egy alacsonyabb lábtörés kezelése
- Mandulaeltávolítás (tonsillectomy)
- Függelékeltávolítás (vakbélműtét)
- Forgalmi baleset

A játék honlapja is felhívja a figyelmet rá, hogy ez csak egy videójáték - semmilyen orvosi képességet nem lehet megtanulni belőle...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)