Hirdetés

Survarium - új játékmód a frissítésben

|

Már éles a Survarium 0.27a verziója, ami rengeteg küldetés módosítást, változtatást és egy új játékmódot is hozott.

Hirdetés

Egy poszt-apokaliptikus világban lövöldözni egyébként sem rossz, de a Survarium kiválóan tálalja a témát annak ellenére, hogy még mindig nincs kész. Szépen lassan halad a projekt a tökéletesség felé, most például egy új játékmóddal bővült.

A Research alapvetően nem lesz új dolog azoknak, akik a Battlefield után pártoltak át a Survarium csatatereihez. A meccsek alatt a feladat a következő: a 3 kutatói bázisból minél többet kell elfoglalnunk csapatunkkal, hogy azok termeljék a pontokat. A meccs végén az a banda nyer, amelyik több ponttal végez, vagy az óra lejárta előtt összeszedett 100 pontot. Egy videó is van már arról, hogy ez hogyan is néz ki a gyakorlatban.

Az új játékmód mellett új fegyverek, új jutalmak és rengeteg hibajavítás is fért a 0.27a frissítésbe, minden újítást megtaláltok a cikkben. Ha ráuntatok a Survariumra, akkor itt a remek alkalom a visszatérésre, sőt, a 2015/02-es GameStar magazinhoz 1 hónap prémium tagság is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)