Hirdetés

Survarium - új játékmódot és coop küldetést hozott a legújabb frissítés

|

Sok évnyi várakozás után végre tényleg kaptunk egy sztoriszerű valamit, ami leginkább a kezdőknek fog tetszeni.

Hirdetés

A Vostok Games még mindig kalapálja az ingyenesen letölthető, S.T.A.L.K.E.R. hangulatú multis lövöldéjét, a Survariumot. A csapat régóta ígérgeti, hogy lesz sztori, meg coop missziók, és végre láthatunk is ebből valamit.

A legutóbbi frissítés elhozott egy PvE sztoriküldetést, ami leginkább egy tutorialnak felel meg. A fejlesztők remélik, hogy a veteránok is találnak majd benne érdekességeket, de egyelőre ez nem nekik szól. Ettől függetlenül ez egy biztató jele annak, hogy végre tényleg jönnek a coop mókázások.

A frissítés egyébként tartalmaz egy új játékmódot, a Slaughtert is, ami egy Team Deathmatch variáció szűk térképeken, az akció maximalizálása érdekében. Új animációk és fegyverek is fértek a csomagba.

Ha még nem próbáltátok volna a Survariumot, akkor már ingyenesen letölthetitek azt a játék hivatalos oldaláról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)