Hirdetés

Survarium - indul az európai nyílt béta

|

Új szerverek állnak csatasorba, így pár nap múlva már Európából is bárki zavartalanul játszhat a free-to-play posztapokaliptikus FPS-sel, a Survariummal.

Hirdetés

A múlt héten visszatért a GSC Game World, akiknek a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot köszönhetjük, de ez ne zavarjon meg senkit, a cég egykori dolgozóiból alakult Vostok Games figyelme továbbra is teljes mértékben a Survariumra szegeződik.

Akármihez is kezd most a GSC, a S.T.A.L.K.E.R-hez kísértetiesen hasonlító Survarium megmarad és tovább fejlődik, hogy a végén egy igazi MMOFPS váljon belőle. A következő lépés az európai szerverek beindítása, melyre január 5-én kerül sor, és ezzel együtt elkezdődik az európai nyílt béta is. A játékosok kétféle PvP módot próbálhatnak ki, az egyik a hagyományos Team Deathmatch, a másik pedig a Battery Retrieval fantázianévre hallgat. 

 

A csapatnak emellett nagy tervei vannak 2015-re, a tejesítmény és a grafika fejlesztése mellett dolgoznak a PvE módon is. Onnantól pedig már csak egy lépés, hogy minden játékos egy nagy közös világba kerüljön. Vagy talán kettő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)