Hirdetés

Survarium - így próbálhatod ki te is

|

A zárt bétánál tartó Survarium hamarosan megnyitja kapuit a nagyközönség előtt... de kezdetben csak egy napig.

Hirdetés

Számos fejlesztői napló után a Survarium, a S.T.A.L.K.E.R. korábbi készítőinek ingyenes MMOFPS-e végre megmutatja magát élesben is, de csak korlátozott ideig élvezhetjük majd a játékmenetet.

A honlapon felbukkanó legutóbbi bejegyzésben a Vostok Games bejelentette, hogy április 25-én, egy teljes napon keresztül elérhetővé teszik a Survariumot minden érdeklődő számára, azonban a 24 óra leteltével visszatérnek a zárt bétához, hogy a tapasztalatokból tanulva, további csiszolásokat követően később elindíthassák a free-to-play sandbox shootert.

Bár a S.T.A.L.K.E.R. címek mögött álló csapat (a fenti videó róluk és a Survarium fejlesztéséről szól) új játékának még hosszú utat kell megtennie a beteljesedésig (jelenleg a csapatalapú PvP működik csak, a PvE még készül), de van benne potenciál. A hivatalos start várhatóan év végén lesz.

Ti kipróbáljátok április 25-én?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)