Hirdetés

Survarium - elrajtolt az európai nyílt béta

|

Megnyitották kapuikat a Survarium európai szerverei, már bárki jelentkezhet kipróbálni a free-to-play posztapokaliptikus lövöldét.

Hirdetés

Miközben a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot jegyző GSC Game World feléledt hamvaiból, a széria szellemi örökösét készítő, egykori fejlesztőkből verbuválódott Vostok Games bővíti a Survarium lehetőségeit, ugyanis immáron mi, európaiak is belekóstolhatunk a játékmenetbe.

Elindult ugyanis az MMOFPS nyílt bétája, a játékosok a hivatalos honlapon jelentkezhetnek rá. Jelenleg kétféle PvP módot lehet kipróbálni, az egyik a hagyományos Team Deathmatch, míg a másik a Battery Retriaval névre hallgat. A fejlesztők azt is elárulták, hogy jelenleg a Survarium elérhető angol, német, lengyel, ukrán és orosz nyelven is, de a későbbiek folyamán szeretnék elérni, hogy további európai nyelveken is élvezhető legyen (talán magyarul is?).

A Vostok Games ezenfelül olyan új funkciókat szeretne bevezetni még idén, mint a régóta várt PvE mód, így érdemes lehet már most becsatlakozni a bétába, hogy segítsünk nekik méltó utóddá tenni a lövöldét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)