Hirdetés

Survarium - hamarosan még jobb lesz

|

A Survarium fejlesztői készek megtenni a következő nagy lépést, és háromfelé bontják a játékosokat - de ezzel mindenki jól jár.

Hirdetés

A Vostok Games jól halad a Survarium fejlesztésével, de még bőven van faragnivaló, pláne mióta megnyitották a kapukat mindenki előtt.

A következő lépés az lesz, hogy három kategóriára osztják a játékosokat aszerint, hogy ki honnan játszik, így csökkentve a csatlakozással kapcsolatos problémákat, mint a magas ping és a lag. A szerverek három régióban fognak futni: az egyik a CIS régió lesz, ami a Független Államok Közösségének tagjait szolgálja ki, emellett külön szervert kap Európa és Észak-Amerika is. Mindenkit IP-cím szerint szór szét a rendszer, viszont amikor életbe lép, korlátozott ideig mindenki szabadon válthat régiót, hogy biztosan a jó helyre kerüljön, és nehogy a rendszer hibája miatt legyen rosszabb számára a játékélmény. Azt még nem tudni, hogy mikorra várható a váltás.

A Survarium jelenleg is ingyen játszható, az újonnan regisztrálók 14 nap Premium tagságot, valamint 100 goldot kapnak; a GameStar 2015/02-es számának vásárlói ugyanakkor egy hónapot, és érdemes sietni, mert jövő héten már az új lappal találkozhattok az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)