Hirdetés

Survarium - új helyszínek, új képek, szépen alakulunk

|

Egy új fejlesztői naplóval jelentkezett a Survarium, a S.T.A.L.K.E.R. korábbi készítőinek ingyenes MMOFPS-e.

Hirdetés

Az orosz fejlesztők nem lustálkodtak az utóbbi három hónapban és a Survarium hamarosan kilép a zárt alfa fázisból. A fejlesztői naplóban hallhatunk az eddig adódott technikai és művészeti nehézségekről és az optimalizálásról, valamint arról, hogy ezeket hogy sikerült megfelelően összeegyeztetni. Itt hangzik el a nem mellékes információ, miszerint a játék új fázisba lép és elkezdik kiküldeni a béta kulcsokat az aktív fórumozóknak és játékosoknak, akik korábban regisztráltak.

A továbbiakban két új pályáról, a Tarakanovsky Fort-ról és a Mamayev Kurgan-ról láthatunk rövid gameplay jeleneteket és közben a fejlesztők kifejtik, milyen új elemekkel bővülnek az új és a régi térképek.Tarakanovsky Fort-ról azt is megtudtuk, hogy a biztonsági zóna szélén elhelyezkedő erődítményként funkcionál és egy valós helyszínről mintázták. A játék univerzumán belül a hely a „Fringe Settlers” territóriuma lesz. Az erődről négy új screenshot is érkezett.

A térképeken a későbbiekben gyakoribbak lesznek a játékot dinamikussá tévő anomáliák, így jobban oda kell majd figyelnünk hova lépünk, nem használhatjuk mindig a megszokott útvonalainkat.

Esik pár szó a harcrendszerről is, legfőképp a közelharcról, a kés és a puskatus lehetséges használatáról. A fejlesztői napló végén pedig a net-kódról és a játékosok gépeinek összehangolásáról esik pár szó, mely megmagyarázza a Vostok Games rendszerének működési alapelveit. Jó szórakozást a videóhoz és ha módotok van rá próbáljátok ki minél többen a Survariumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)