Hirdetés

Survarium - a játékosok alakíthatják a történetet

|

A Survarium történetének végkimenetelét teljes egészében a játékosok cselekedetei fogják meghatározni - legalábbis ezt ígéri a Vostok Games legújabb fejlesztői naplójában.

Hirdetés

A Vostok Games által fejlesztett Survarium szépen fejlődik, sorra érkeznek hozzá a javítások, és a játékosok régió szerinti szétválasztása is sikeresen lezajlott, kiküszöbölve ezzel a kapcsolódási problémákat. A meglehetősen nagy világgal rendelkező MMOFPS azonban történetet is kap, aminek a végkimenetelét teljesen a játékosok fogják kialakítani aszerint, hogy milyen módon cselekednek egyes helyzetekben. 

A legutóbbi fejlesztői napló szerint a Survarium járvánnyal sújtott világában, az egyik, emberek által létrehozott településen újra felüti a fejét a vírus, emiatt pedig felkelés bontakozik ki a Scavengerek és a Black Market tagjai között. Az előbbi frakció szerint a Black Market csak a település erőforrásai miatt érdekelt az ügyben, ellenben ők azt állítják, hogy mindenképpen izolálni kell a fertőzést, hogy ne terjedhessen tovább. A játékosok itt kapcsolódhatnak be a PvP-vel és Single Player sztoriküldetésekkel teletűzdelt, nemes egyszerűséggel csak Season One-nak nevezett cselekményfolyamba. A Freeplay Mode is tartalmazni fog új küldetéseket, amelyek befolyásolhatják a végkimenetelt. 

„A játékosok maguk dönthetik el, melyik oldalra állnak, ám cselekedeteik hozzájárulnak majd a végkifejlet alakulásához. Ha a Black Market győz, akkor a települést porrá égetik, és soha nem tudjuk meg, mi okozta a járvány újabb felbukkanását. Ha a Scavengerek győznek, akkor a helyi lakosság megmenekül, de a karantén feloldása miatt számolniuk kell majd a következményekkel. Az sem feltétlenül baj, ha a saját frakciótok semleges akar maradni, a megfelelő cselekedetekkel ez is megvalósítható.", áll a fejlesztői naplóban. A Vostok Gamesnek számos ötlete van még a történettel kapcsolatban, de mindenképpen úgy szeretnék őket megvalósítani, hogy ne tolódjanak el túlságosan az interaktív mozi stílusa felé.

Ti kalandoztok a Survarium világában? Mit szóltok a Vostok Games ötleteihez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)