Hirdetés

Survarium - videón láthatjuk a romba dőlt Londont

|

Tisztességesen foltozgatja a Vostok Games saját poszt-apokaliptikus lövöldéjét, a jövőben bepillantást nyerhetünk London városába is.

Hirdetés

Egyre több hiányolt funkció kerül be a Vostok Games játékába, a Survarium fejlődése több fronton is érzékelhető. Szerencsére a javítások és hiányzó beállítási lehetőségek mellett jut idő az új tartalmakra is.

Már a múlt hónapban tudni lehetett, hogy a jövőben Londonban is tehetünk egy kis kirándulást, a Vostok Games ugyanis igyekszik külön beszámolni minden egyes frissítés részleteiről a játékosoknak. Amellett, hogy a jövőben érkező 0.29-es patch olyan újdonságokat dob hozzá a játékhoz, mint a killcam vagy a grafikai ráncfelvarrás, érkezik majd egy új térkép is, ami London romvárosába kalauzol majd el minket. Az alaposan megtépázott épületek között rengeteg olyan csomópont van, ahol remekül fel lehet tartóztatni egy kisebb csapatot, de nem feledkezhetünk meg a mesterlövészeknek szánt pozíciókról sem, úgyhogy rengeteg izgalmas csatát várhatunk a térképtől. 

Nektek hogy tetszik? Foglalkoztok a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)