Hirdetés

Survarium - új játékmódot és fegyvereket hoz a frissítés

|

A Survarium legutóbbi javítása egy további többjátékos móddal és vadonatúj fegyverekkel bővítette a free-to-play alapjátékot.

Hirdetés

Már a Survarium 0.27a-s verziója is rengeteg újdonságot hozott a Vostok Games poszt-apokaliptikus világba helyezett, free-to-play online lövöldéjébe, de a fejlesztők megígérték, hogy hamarosan még jobb lesz a kizárólag PC-re elérhető játék, amelyhez a felhasználók három kategóriába való osztása mellett hozzátartoznak az újabb frissítések is. 

Az egykori S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőket tömörítő csapat most bejelentette, hogy a Survarium 0.30-as tapasza tartalmazni fog egy vadonatúj játékmódot, a free-for-all stílusú "Last Stand"-et, egy új "Anomalous" névre hallgató skillfát, több fegyvert és felszerelést, valamint az arc/fej testreszabásának lehetőségét:

A fenti videó mindent megmagyaráz a 0.30-as Survarium update-ről, amely hétfőn kerül a nyilvános teszt szerverre, bár csak "hétköznaponként, munkaidőben lesz elérhető". A tesztelésben résztvevő játékosok kapnak in-game fizetőeszközt, amivel a játék boltjában megvásárolhatják és kipróbálhatják a felszereléseket és fegyvereket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)