Hirdetés

Survarium - ilyen az új fegyverfejlesztés (videó)

|

A Survarium következő frissítése számos újdonságot hoz, de a legfontosabb mind közül a fegyverekkel való babrálás, amit láthatunk akció közben is.

Hirdetés

A Vostok Games folyamatosan frissíti és napra készen tartja a poszt-apokaliptikus világba helyezett, free-to-play online lövöldéjét, a Survariumot, amely már a 0.40-es frissítésnél jár. 

Az egykori S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőket tömörítő csapat bejelentette, hogy a Survarium nyílt tesztszervere ezen a héten került frissítésre és vele együtt számos új funkcióval látták el a free-to-play online lövöldét (megújult a kezelőfelület, finomhangolták a világot és így tovább), de az újdonságok közül az új fegyverfejlesztési rendszer tűnik a legérdekesebbnek és legfontosabbnak. Ennek segítségével különböző modokat szerelhetünk a stukikra, amiket akkor oldhatunk fel, ha megfelelő mennyiségű ellenfelet sikerül levadászni az adott fegyverrel. Mindegyik játékszeren összesen három módosítást végezhetünk. Íme a rendszer élesben: 

Van azért némi kikötés is, ugyanis a modokat nem alkalmazhatjuk a Survarium kezdő fegyverein (PPSh, TT-33, Mosin és Winchester Model 1894). Hogy miket változtat még a 0.40-es update a játékon, azt a hivatalos honlapon részletesen is átböngészhetitek, de készüljetek fel, igencsak hosszú a javítások és bővítések listája. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)