Hirdetés

Surviving Mars - az új kiegészítőben többen versengünk majd a Mars feletti uralomért

|

Az első nagy kiegészítő egy kicsit feltekeri a feszültséget, és megsürgeti a kolonizációt. Már nem leszünk egyedül a vörös bolygón sem.

Hirdetés

A Paradox Interactive bejelentette a Surviving Mars Space Race kiegészítőjét. Ahogy a neve is jelzi, versenybe fogunk szállni új, MI által vezérelt kolóniákkal, akik velünk együtt szeretnének a bolygó szuperhatalmává válni.

Hirdetés

A Marson felbukkannak majd más települések is, amik a bolygó limitált erőforrásaiért fognak versengeni, miközben anomáliákat próbálnak elvadászni előlünk, és elsőként akarnak teljesíteni nagyobb mérföldköveket. Mindenki célja az lesz, hogy az övé legyen a Mars központja, így teljesen más taktikával kell majd játszanunk a birodalomépítgetősdit.

Minden kolóniát egy-egy cég szponzorál majd, ahogy a sajátunkat is. Megválaszthatjuk a szponzorunkat, aki egyedi küldetéseket és jutalmakat kínál. Segítségének köszönhetően hozzáférhetünk mondjuk egyedi járművekhez, épületekhez, vagy más előnyöket kaphatunk.

A Space Race lesz a Surviving Mars első fizetős kiegészítője, amit 13 eurós áron zsebelhetünk be. Megjelenési dátum kapcsán csak annyit tudunk, hogy nincs messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)