Hirdetés

Surviving Mars - két nagyobb frissítést is kapni fog a közeljövőben

|

Azok, akik szabadjára engednék a kreativitásukat, már ma elkezdhetik megépíteni a legfurább kolóniát, amit csak meg tudnak álmodni.

Hirdetés

A Paradox és a Haemimont bejelentette, hogy két nagy tartalmi frissítés készül a Surviving Marshoz, és ezekből az egyik már ma megjelenik PC-re (konzolokra a későbbiekben).

Hirdetés

A mai csomaggal a Da Vinci nehézségi szint válik majd elérhetővé. Ez gyakorlatilag egy kreatív mód, ahol szuper embereket kapunk lakosnak (sosem megy 50 alá az egészségük vagy a józan eszük), 100 billió dollárral indulhatunk, és az épületek felhúzása nem kerül semmibe, ráadásul sosem halnak le.

A Sagan módot tartalmazó csomag szeptemberben érkezik minden platformra, és ez pont az ellentéte lesz a Da Vincinek. A játékosok extra kihívásokat kapnak majd a túlélőmódhoz, melyek tovább nehezítik a marsi túlélőkalandot.

A Surviving Mars márciusban jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. BZ meglehetősen elismerően írt róla tesztjében, amit érdemes lehet átfutni, ha érdekel benneteket a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)