Hirdetés

Survivor 2299 - csak átverés volt az egész

|

Feszülten figyeltük a teaser oldalon ketyegő számlálót, de most szomorú véget ért a visszaszámlálás: a Fallout 4 bejelentés csak egy ügyesen kitervelt vicc volt.

Hirdetés

Az egész internet fantáziáját megmozgatta az a november 13-án felkerült teaser oldal, amely Survivor 2299 címen futott és az akkori elképzelések szerint a Fallout következő részének bejelentéséig számolt vissza. Könnyű volt komolyan venni az oldalt, hiszen a Bethesda nem akart semmit hozzáfűzni a pletykákhoz, így sokan azt hitték, hogy valóban rejteget valamit a cég.

Azonban ahogy a számláló elérte a nullát, és a feszültség már a tetőfokára hágott, sokkoló konklúzióval kellett szembenéznie a Fallout sorozat rajongóinak: a teaser oldal nem volt más, mint egy nagyon jól kitalált átverés, egy hoax. 

A számláló helyét átvette egy szomorú dal és egy rövid üzenet, amelyben az oldal készítői megköszönik a kemény munkát a reddit.com Fallout közösségének, valamint megerősítik, hogy nem Liam Neeson színész volt az ördögi terv kiagyalója.

Ti mit gondoltok? Előfordulhat ettől függetlenül még, hogy a Bethesda tényleg készülődik valamiféle témába vágó bejelentéssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)