Hirdetés

SW Battlefront 3 infók?

|

A CVG információi szerint már javában készül a Star Wars Battlefront 3, ráadásul nem az első két részt készítők műhelyében.

Hirdetés

A nagyon népszerű multiplayer akciójáték első része a Lucasarts belső stúdiójában készült, a második összerakásával viszont már a Pandemic Studios-t bízták meg. Az ő nevükhöz fűződik például a Full Spectrum Warrior

sorozat.

A Free Radical jelenleg bejelentett projektje a Haze
, ami szintén FPS, és a Ubisoftnak készül. Ám nemrég bejelentették a fejlesztők, hogy megállapodást kötöttek a Lucasarts stúdióval is, s állítólag ez a Battlefront
sorozat harmadik részére vonatkozott.

A fejlesztők még nem tudták megerősíteni a hírt, hiszen valószínűleg nincs rá felhatalmazásuk. Steve Ellis, a stúdió vezetője mindössze annyit mondott, hogy nagyon izgatottak a fejleseztés alatt álló Lucasarts-projekt fogadtatása kapcsán.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)