Hirdetés

SW: Battlefront 2 infóz #2

|

Pár napja már írtunk a Star Wars: Battlefront II-ről, azonban a mai napon is érdemes megemlíteni a drágaságot. A hivatalos oldal saját bevallása szerint órákon belül, még ma rengetek screenshotot fog leközölni, érdemes lesz figyelgetni. Ezen kívül pár infómorzsát is meghagytak nekünk azok a fránya varjak, akik a nagy részét nem átallották felcsipegetni. Amit tudni most: a játék erősen hajt a szingli részre is, nem csak multi-mókát kapunk a pénzünkért. A 12 játszható bolygó mindegyikén csak egy pálya lesz, elősegítendő a változatosság érzését. S hogy a filmes akutalitásokhoz is kötődjünk, a játékban pár bolygót eddig nem láthattunk, majd az új moszifilmben (például Utapau, General Griveous rejtekhelye, vagy Mustafar vulkanikus világa, ahol Anakin véletlenül hozzáér a forró kávéfőzőhöz, így szerezve maradandó égési sérüléseket). Summa summarum: tessék nagyon sasolni ma a fenti linket!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)